Ex-lease auto kopen

Arval maakt voor u wekelijks een speciale selectie uit de leaseauto's die ingeleverd zijn. Deze geselecteerde auto's voldoen aan onze hoge onderhoudseisen, verkeren in goede staat, hebben een acceptabele kilometerstand en hebben allemaal nog maar een eigenaar gehad.

Wanneer u een ex-leaseauto bij Arval koopt, bent u gegarandeerd van een betrouwbare aankoop. De hieronder genoemde bedragen zijn namelijk inclusief een afleverbeurt en zes maanden BOVAG garantie.

Uniek bij Arval is dat uw toekomstige auto standaard wordt afgeleverd na technische controle, APK en een volle brandstoftank. U bent bij Arval verzekerd van 10.000 kilometer of zes maanden onbezorgd rijplezier!

Uiteraard zorgen wij er ook voor dat uw auto professioneel gereinigd en gepoetst wordt.

Hieronder ziet u het totaaloverzicht van alle ex-leaseauto's die wij deze week voor u geselecteerd hebben. We kunnen ons voorstellen dat u meer specifieke informatie wilt bekijken van de auto waarin u geinteresseerd bent. Een druk op de muis geeft u inzicht in de kentekendatum, de kilometerstand, brandstofsoort, gewicht, kenteken, kleur, (eventuele) accessoires en de onderhoudshistorie.

Als u uw huidige auto wilt inruilen, kunt u dat ook bij Arval doen!

Als u interesse heeft in de auto en u wilt vrijblijvend een proefrit komen maken, dan kunt u telefonisch contact opnemen (030 602 44 44) of e-mailen met de afdeling Remarketing voor het maken van een persoonlijke afspraak.

Elke vrijdag wordt de lijst met geselecteerde auto's ververst.

afbeelding